Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: 1, 2, 3 magazines

Voor, tijdens en na de vakantieperiode heeft de redactie van Eisma Content Marketing niet stilgezeten. We mochten namelijk met maar liefst drie magazines aan de slag: twee voor onze klanten en een voor onszelf.

Voor Royal Roofing Materials mogen we hun relatiemagazine realiseren. Naast een nieuwe naam heeft het een compleet nieuwe look gekregen. Afgelopen juni lag de eerste editie bij de abonnees op de mat en in de vestigingen, en deze week is nummer 2 alweer verschenen. Daar moest natuurlijk een taartmoment voor worden ingelast.

 

Ook mochten we deze zomer alweer voor de derde keer de vakglossy VONK! produceren voor Vaillant. In VONK! worden installatiebedrijven geportretteerd aan de hand van hun passies en karakter. VONK! geeft een ode aan de vakman die ervoor zorgt dat Nederland comfort, warmte en duurzaamheid krijgt. Het magazine viel afgelopen week bij duizenden installateurs op de mat.

En alsof bovenstaande nog niet genoeg was, hebben we deze zomer ook hard gewerkt aan ons eigen magazine! Hieronder een brainstormsessie, waar ontzettend leuke ideeën uit voort zijn gekomen. In het najaar krijgen klanten en relaties van ons een fijn dik magazine over content marketing in de bus. Heb je interesse? Geef dat dan alvast door!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *