Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: december

Webinars, video’s, interviews, klantensessies: de redactie van Eisma Content Marketing is veel op pad. Geen dag is dan ook hetzelfde. Nieuwsgierig hoe het er op zulke dagen aan toe gaat? Hieronder een korte impressie ‘behind the scenes’ van december 2016.

Samen met cameraman Jan Willem Schouten ging Eddy Buiting een dag op pad om een video voor Rensa op te nemen. Loodgietersbedrijf Ebbers krijgt bij de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw in Badhoevedorp een primeur op het bordje: het allereerste warmtepomp-project in de 105-jarige geschiedenis. Rensa Techniek ondersteunde de installateur bij deze duurzame ontdekkingsreis.

img_9213
img_9214

Voor Rockfon maakt ECM een videoreeks over het belang van akoestiek in verschillende branches. Vorige week gingen we met schooldirecteur Ferdinand ter Haar naar Haaften om over het belang van akoestiek in scholen te spreken. Deze video is nog in de maak.

img_6843
img_6849

Het afgelopen jaar hebben we 14 webinars georganiseerd die werden bekeken door ruim 3400 kijkers. Hieronder een impressie van het webinar voor Xella over brandwerendheid in de utiliteitsbouw, dat werd geleid door Paul Dierssen.

Vanuit de regiekamer: de sprekers en presentator krijgen uitleg vooraf.
Het moderatieteam beantwoordt alle kijkersvragen.

Vorige week gingen we naar de Universiteit Utrecht om een video over de entree van het Viktor J. Koningsbergergebouw op te nemen. Een prachtig gebouw dat eind vorig jaar is geopend. In samenwerking met Ector Hoogstad Architecten heeft Boon Edam de entree gerealiseerd: een tourniquetdeur van ruim 9(!) meter hoog met LED-verlichting. Directeur en projectarchitect Joost Ector vertelde voor de camera zijn visie over de entree. De video wordt begin volgend jaar gepubliceerd.

20161215_132840
boon-edam-1
boon-edam-9

Ook een toffe contentproductie laten maken?

Wil je ook dat onze content marketing professionals bij jou langskomen? Of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.