Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: januari

vlogVideo-opnames, reportages, webinars, klantbezoeken: de redactie van Eisma Content Marketing is veel op pad om voor klanten mooie producties te maken. Maar af en toe staan we zelf in de spotlights, bijvoorbeeld bij een vlogtraining die Margriet, Veerle en Koen vorige week volgden.

Horizontaal of verticaal filmen? Hoe lang moet een vlog zijn en hoe monteer ik zo’n video? Vlogcoach Layla van Egeraat overlaadde de ECM-redactie met de nodige tips en praktische verhalen. Na een uitgebreide introductie was het dan toch tijd voor echte actie. Gewapend met selfiestick en camera zocht de ECM-afvaardiging een mooie vloglocatie op aan het Gooimeer. Altijd spannend en confronterend met je snufferd voor de camera. Maar het is vooral een kwestie van doen. Benieuwd naar het resultaat? Houd onze site in de gaten.

Je moet er wat voor over hebben, als je wilt werken voor Eisma Content Marketing. Cameraman Theo ging met gevaar voor eigen leven de weg op om voor een klant de perfecte foto te kunnen schieten. Even snel links en rechts kijken of het veilig was, de foto knippen, en weer terug, voordat de volgende auto er alweer aankwam. Maar het resultaat mag er zijn.

Derako

Inge en Koen brachten een bezoek aan Gevel 2018. Dé beurs voor de laatste trends en innovaties voor de gebouwschil. Op de beurs was ruimschoots aandacht voor goede ontwerpen, zorgvuldige detaillering, weloverwogen materiaalkeuzes en een vakkundige uitvoering. Uiteraard binnen de principes van circulair en energieneutraal bouwen. Architect Winy Maas verzorgde de aftrap. In het projectentheater hield Richard Snel (foto) van Alprokon een seminar over onzichtbaar veilig ontwerpen.

Alprokon

Margriet interviewde voor Rensa Wilco Oudshoorn van installatiebedrijf GOK BV. De Amsterdamse onderneming voert een pilot uit met de RFID. Dit is een manier waarbij artikelen worden getagd met een chip met informatie erop. Met een scanner kunnen deze tags vervolgens worden uitgelezen. Op die manier heeft de installateur snel en eenvoudig inzage in zijn busvoorraad.  Nog voor er een hoosbui losbarstte, wist de fotograaf het perfecte plaatje vast te leggen.

Rensa

Ook Gepke is druk bezig met vloggen. Voor de VSK-beurs nam ze samen met collega Eddy een serie vlogs op met Doekle Terpstra. Nieuwsgierig? Tijdens de beurs kun je ze zien.

vlog

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.