Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: juni

Webinars, video’s, interviews, klantensessies: de redactie van Eisma Content Marketing is veel op pad. Geen dag is dan ook hetzelfde. Nieuwsgierig hoe het er op zulke dagen aan toe gaat? Hieronder een korte impressie ‘behind the scenes’.

Men neme een zonnetje, 22 graden, een dakterras en een gezellig team en voila: je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde video voor Zoontjens. De ochtend leverde een boel mooie foto’s op (niet alleen selfies, ook professionele foto’s) en een video die binnenkort online komt.

Met dik 30 graden op een steiger werken aan een dakkapel. Timmerman Cas Pirovano draaide er zijn hand niet voor om. Voor Bosch mocht hij een nieuwe accuschroefboormachine testen. Eisma Content Marketing nam een productvideo op bij een woningrenovatie in Velsen-Zuid. Redacteur Koen vroeg Cas het hemd van het lijf.

Eddy en Gepke zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste videotrends door de ‘Masterclass: vloggen & video editing’ van Layla Egeraat. Hoe maak je nu een goede vlog? Hoe kun je eenvoudig monteren met je mobiel? Hoe word je online meer zichtbaar?

 

Ook werd er live gestreamd via Facebook Live en BeLive.tv.

Eddy hield zich goed staande met al deze vrouwen om zich heen.

Sander Hartman, van het bedrijf Hartman Installatie op Urk is, samen met drie andere leden van het bedrijfsbureau, een fanatiek vliegvisser. Zijn passie voor de natuur komt terug in zijn passie voor zijn werk, dat draait om duurzame installaties. Voor Vaillant filmt Eisma Content Marketing een aantal ‘passievideo’s’ die de mens achter de installateur tonen, ter versterking van de klantenbinding. Bijzonderheid: vliegvissen doe je in snelstromende beekjes in het buitenland. Alleen oefenen de mannen regelmatig in het werpen op een grasveldje naast het bedrijf. De film bestaat deels uit door de heren zelf gemaakte (drone-) opnames in Noorwegen, deels uit op Urk geschoten beelden.

Regisseur Jan Maurits Schouten kiekte deze foto,waarop documentairefilmer Harko Wubs te zien is, die Sander Hartman filmt bij het werpen. Wubs wordt op zijn beurt weer gefotografeerd door een medewerker van Hartman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *