Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes juli/augustus

Webinars, video’s, interviews, klantensessies: de redactie van Eisma Content Marketing is veel op pad. Geen dag is dan ook hetzelfde. Nieuwsgierig hoe het er op zulke dagen aan toe gaat? Hieronder een korte impressie ‘behind the scenes’.

Janssen Aannemers werkt aan de bouw van een nieuwbouwvilla in Oisterwijk. Voor het dak gebruiken ze de UNIFIT-dakelementen van Unilin, waarmee de klus een stuk sneller geklaard kan worden. Werkvoorbereider Bas Scheijven vertelt ons er alles over op film. Naast een filmpje werden er ook foto’s geschoten. Redacteur Veerle bleek een tot nu toe nog onontdekt talent te hebben voor het vasthouden van het reflectiescherm.

Tijdens een werkdag even je auto wassen? Bij Eisma Content Marketing doen we daar niet moeilijk over. Voor ASSA ABLOY Entrance Systems namen we een video op bij het Rotterdamse Autobedrijf Kievit. De twee vouwdeuren zijn de blikvangers in hun vernieuwde wasstraat. Redacteur Koen wilde wel even chauffeur spelen en zijn auto laten wassen.

auto

Cameraman Jan Willem had het een stuk zwaarder. Als je een carwashdeur filmt, moet hij natuurlijk ook brandschoon zijn. Gewapend met poetsdoek ging hij de ruiten te lijf om ze te ontdoen van watervlekken.

Doet het geluid het? Is het licht niet te fel? Is mijn accu nog wel vol? Nee, voordat je aan een video begint, werk je als cameraman een behoorlijke checklist af. Zo ook Theo Galama bij de opname van een projectdocumentatie voor Vandersanden in Amsterdam. Vandersanden is de fabrikant van het E-Board gevelsysteem, de grijze EPS-HE-platen waar originele baksteen steenstrips op worden geplaatst. De geveloplossing geeft winkelcentrum Boven ’t Y een compleet nieuwe look.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.