Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: maart

De afgelopen maand was een bewogen maand met veel nieuwe opdrachten en het vertrek van collega Veerle.

Royal Roofing wil graag een andere look & feel met het bestaande magazine ‘Dakinnovatie’. Collega’s Gepke, Jeroen en Paul gingen vorige week op bezoek voor een brainstormsessie/workshop. Daar werd onder andere gewerkt aan een moodboard voor het nieuwe magazine. De aanwezigen hebben ieder een andere functie en werken in verschillende filialen door het gehele land. Dankzij dat gemixte gezelschap kwamen er nieuwe inzichten voor het format dat de komende weken verder uitgewerkt wordt.

 

Redacteur Koen bracht een bezoek aan de sociale werkvoorziening Iederz. Voor Armstrong Ceiling Solutions houdt een vaste groep medewerkers zich hier bezig met het verzagen en versturen van plafondsamples. Om deze duurzame samenwerking goed in beeld te brengen, nam ECM er een projectdocumentatie op. Het eindresultaat vind je binnenkort terug op onze site.

 

 

Redacteur Margriet werkt momenteel vooral aan een aantal animaties en infographics. Binnenkort kun je die hier zien op onze site, maar voor nu alleen een sneak preview..!

 

 

 

 

Daarnaast ging Margriet langs bij aannemer en installateur VDM in Drogeham. Dit bedrijf bouwt houten prefab huizen. Om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken, hebben ze samen met Rensa een energie-unit ontwikkeld die in één keer in een nieuwe woning geplaatst kan worden. Binnenkort lees je meer hierover in Rondom Rensa, het magazine van de technische groothandel.

 

 

Helaas hebben we deze week afscheid moeten nemen van Veerle. Zij heeft een nieuwe baan gevonden in het door haar zo geliefde Groningen, en werd uitgezwaaid met een uitgebreide zelfgemaakte (gekochte) voorjaarslunch, cadeautjes en mooie woorden.

 

Veerle liet op haar beurt ook nog iets voor ons achter. Met deze enorme kom vol paaseitjes zullen we in ieder geval nog lang aan haar denken! En binnenkort stellen we onze nieuwe collega aan je voor…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *