Ga naar hoofdinhoud

Behind the Scenes: mei / juni

Weer een hoop leuke projecten voor onze redacteuren! Het werk bracht hen weer op allerlei mooie plekken. Maar ook op de redactie zelf was er van alles te beleven. Bovendien mochten we een nieuwe collega verwelkomen.

Achter de schermen bij Eisma Content Marketing

Redacteur Koen was deze maand te vinden in een akoestisch bouwlab. Hier nam hij een video op met Julian Treasure. Julian is een geluid- en communicatie-expert en verzorgde in het verleden maar liefst vijf TED-talks. Voor Armstrong vertelde hij over het belang van geluid bij het ontwerpen van gebouwen.

 

 

 

 

 

 

 

Zo nu en dan vertelt Gepke op de redactie over haar grote vlam. Dit keer bleek ze echter iets heel anders te bedoelen. Voor Itho Daalderop ging ze op pad om een video vast te leggen. Door middel van een rookpen werd de ventilatie in een badkamer getest.

 

 

Collega Eddy begeleidde een webinar over het waterzijdig inregelen van cv-installaties. In een uur praatten Eddy en de specialisten bij hem aan tafel de kijker bij over wat het onderscheidend vermogen van waterzijdig inregelen is, hoe het werkt en hoe klanten overtuigd kunnen worden van de toegevoegde waarde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eind mei kregen we erg leuk bezoek bij Eisma Content Marketing! De zelfbenoemde video-geek Pelpina Trip kwam onze kennis over online video bijspijkeren. Het werd een heel leerzame en inspirerende dag. Onze handjes begonnen meteen te jeuken om met haar tips aan de slag te gaan!

Op 1 mei is Joske Dik achter haar nieuwe bureau gekropen. Als content marketing journalist gaat zij onder andere videoproducties maken, artikelen schrijven, animatiescripts bedenken en webinars begeleiden. Deze maand heeft ze voornamelijk gespiekt hoe haar nieuwe collega’s al die taken aanpakken.

 

We komen natuurlijk met enige regelmaat op hartstikke toffe plekken, maar Koen had hier wel een erg leuk item te pakken! Voor het magazine VONK van Vaillant interviewt hij installateurs. Ditmaal stond er een afspraak op de planning met een installateur die een passie heeft voor Ducati-motoren. Benieuwd of Koen voor het volgende item ook zo enthousiast is, maar daarover meer in de volgende Behind the Scenes…

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.