Ga naar hoofdinhoud

Behind the scenes: september

Webinars, video’s, interviews, klantensessies: de redactie van Eisma Content Marketing is veel op pad. Geen dag is dan ook hetzelfde. Nieuwsgierig hoe het er op zulke dagen aan toe gaat? Hieronder een korte impressie ‘behind the scenes’.

September, de maand van de video’s. Projectdocumentaties, productvideo’s, deze maand zat er vol mee. In Tiel namen Koen en Veerle een video op voor Kingspan Geïsoleerde Panelen. Binnen een half uur werd er een heuse studio opgebouwd zodat product developper, Olaf Sleutjes, goed in beeld kwam. Alle lamellen recht en dezelfde kant op, de achtergrond netjes, de tafel leeg. Check, check en dubbelcheck? Camera, licht, actie!

Soms moeten er figuranten ingeschakeld worden voor het perfecte plaatje. Het was de eer aan de collega’s van Olaf om te helpen zodat er een zo realistisch mogelijk beeld opgenomen kon worden.

Voor Boon Edam brachten Veerle en Gepke een middag door op de Zuid-as in Amsterdam. Architectenbureau Graziosi-Progetti heeft in samenwerking met Boon Edam een prachtige entree(hal) gerealiseerd voor de ITO Toren aan het Mahlerplein. De twee crystalglazen tourniquets bestaan uit ultratransparant glas en bieden een entree naar de gerenoveerde entreehal. De voorheen sobere entreehal is getransformeerd naar een ruimte met horeca gelegenheid, relax- en ontvangstruimte. Samen met interieurarchitect Nina Graziosi nam Eisma Content Marketing een video op waarin zij haar visie op het gebouw en de entree verwoordt.

In de schitterende entreehal van de ITO Toren was het moeilijk kiezen welke plek het mooist was voor het interview.

Voor de opnames van een productvideo voor Bosch waren onze collega’s Koen en Veerle dit keer op een wel heel bijzondere locatie. Aan de Danzigerkade in Amsterdam, op 8 hoog, stonden ze namelijk in het nieuwe hoofdkantoor van Tommy Hilfiger. Hier interviewden ze timmerman Rens Acda over de nieuwe 18-volt-boorhamer van Bosch, die hij gebruikt voor het prepareren van de wanden.

Een waterig zonnetje schijnt door de mistbanken heen. Het prachtige uitzicht over het IJ kregen we er gratis bij.

”Just a normal day at the office..”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.