Ga naar hoofdinhoud

Hulp bij contentverspreiding

Eindelijk is je content af: de blogs zijn geschreven, de whitepaper is opgesteld en vormgegeven, de video’s zijn geschoten en het webinar is uitgezonden. Klaar is Kees. Nu door naar het volgende project!

Maar zo werkt dat natuurlijk niet. Als alles gereed is dan begint het pas: de verspreiding van je content. Aan de hand van een contentplanning ga je de items (online) publiceren. Gefaseerd en door middel van contentmappen zorg je ervoor dat de content op het juiste moment online beschikbaar komt.

Geen tijd voor contentverspreiding?

Regelmatig zien we onze klanten worstelen met deze fase: de contentdistributie. Goede content is beschikbaar, maar de tijd ontbreekt om de verspreiding daarvan gedegen te verzorgen. Daarom kunnen we ook helpen bij de verspreiding van content. Of dit nu content is die we zelf voor onze klanten hebben gemaakt of content die al voorhanden is. We kunnen deze content geschikt maken voor verschillende kanalen en planningen maken wanneer en waar welke content gepubliceerd wordt. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven opstellen in de gewenste huisstijl, vullen met relevante content en verzenden uit naam van de klant naar hun relaties. 

Daarbij is het ook mogelijk om het bereik van Eisma in te zetten voor de verspreiding. Zo kunnen wij bereik creëren buiten jouw eigen relaties om.

Op deze manier zijn wij naast partner in contentcreatie ook partner in contentdistributie.

Wil je meer lezen over de distributie van content? Lees dan ons e-book.

Eén reactie op “Hulp bij contentverspreiding

  • Als uitgever van een online informtie- en voorlichtingsmagazine met thuisbasis in Paramaribo, Suriname, zou ik graag uw toestemming willen hebben om het artikel Tuinbouwkassen van zonnepanelen van 27 nov. 2017 in ons medium op te nemen.

    Dank voor uw aandacht en uw medewerking.

    George

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.