Ga naar hoofdinhoud

Populaire thema’s voor webinars in de bouw- en installatiesector

Je hebt met je organisatie veel kennis in huis over de markt waarin je opereert. Je wilt je klanten als ’thought leader’ meenemen in de belangrijkste ontwikkelingen en hebt de keuze gemaakt om deze kennis via een webinar over te dragen. Nu nog een keuze maken voor een geschikt thema voor de uitzending, waarvan je weet dat de kijker behoefte heeft aan meer informatie hierover.

Eisma Content Marketing helpt veel klanten uit de bouw- en installatiesector met de realisatie van hun webinar uitzending. Onze redacteuren weten wat er speelt in deze sectoren en kunnen daarom snel en goed een voor de kijker relevante uitzending voorbereiden. Ook geven de kijkers van onze Bouwwebinar uitzendingen na afloop van een uitzending aan welke onderwerpen hen interesseren. Dit maakt dat Eisma Content Marketing een goed beeld heeft van de informatiebehoeften van onze kijkers. Op basis van deze inventarisatie hebben wij een lijstje opgesteld van de 5 meest genoemde thema’s voor bouwwebinars.

Dit zijn de volgende thema’s:

Populaire thema's voor webinars in de bouw- en installatiesector

Heb je hulp nodig bij de realisatie van je webinar uitzending? Neem dan contact op met Eisma Content Marketing. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *