Ga naar hoofdinhoud

Studio Eisma draait op volle toeren!

2022 zit er bijna op! Het was een druk jaar waarin we veel mooie content voor onze klanten mochten maken. Maar ook Studio Eisma was veelvuldig bezet. De studio was afgelopen jaar regelmatig het decor voor uiteenlopende uitzendingen en video’s.

Nieuwe partijen

Zo hebben we een aantal nieuwe partijen mogen verwelkomen. Waaronder de Online Bouw Academie. Gezamenlijk hebben we diverse e-learnings opgenomen voor uiteenlopende doelgroepen. Van schilders, aannemers tot architectenbureaus.

Online trainingen en instructievideo’s

Naast e-learnings, vonden er ook opnames plaats voor online trainingen van onze klanten. In deze trainingen combineren we livestream online trainingen met vooraf opgenomen video’s, waarin cursisten live via de chat vragen kunnen stellen aan onze trainers. Daarnaast hebben we ook opnames mogen verzorgen voor instructievideo’s en green screen opnames. De studio werd regelmatig omgebouwd om de diversiteit aan opnames te faciliteren.

Webinars

De webinars bleken ook dit jaar bij uitstek het meest populair. Ondanks dat beurzen en events weer mochten doorgaan, blijken de webinars nog steeds bijna even populair als tijdens de corona pandemie. Voor de meeste partijen mochten we complete webinars verzorgen, voor een kleiner deel verzorgden we voor hun eigen webinars enkel de technische facilitatie of de promotieactiviteiten binnen het bereik van de merken van de Eisma Media Groep.

De agenda loopt alweer vol

Ook voor volgend jaar staat de studio agenda alweer vol met mooie uitzendingen en opnames. Heb jij jouw plekje al gereserveerd? Er is nog beperkte plek, dus neem snel contact met ons op zodat je zeker kunt zijn van jouw uitzending of opname.

Bekijk hieronder de showreel van Studio Eisma:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.