Ga naar hoofdinhoud

Trakteer je klanten op deze smaakvolle content

In je hoofd of in het echt al druk bezig met het kerstdiner? Vergeet ook niet je klanten eens te trakteren op smaakvolle content, bijvoorbeeld op deze pittige maar heerlijke projectdocumentatie.

Pittige projectdocumentatie

Een stevige maaltijd die alle ingrediënten bevat om je eters tevreden te stellen: compleet tekstverhaal met smakelijke foto’s en video. Dat gaat schoontjes op!

Ingrediënten

  • 1 fris project of projectlocatie
  • 1 vlotte spreker (om te interviewen)
  • 1 telefoon
  • 1 computer
  • 1 pittige content marketingredacteur

Bereidingstijd:
Ca. 8 weken

Bereiding:
Pak de telefoon en bel de content marketing-redacteur. Geef aan welk project moet worden verwerkt. Wacht tot de content marketingredacteur het script en de shotlist heeft gekneed. Beoordeel script en shotlist. Laat jezelf of een andere spreker interviewen. Laat de redacteur en cameraman een poosje rusten, zodat deze hun werk kunnen doen. Na het rijpingsproces ontvang je de teksten, foto’s en eerste video. Proef en geef feedback aan de redacteur op het geleverde materiaal voor een compleet op smaak gebracht resultaat. Plaats ten slotte tekst, foto’s en de video als compleet gerecht op je site. Kondig de maaltijd aan in je nieuwsbrief.

Valt vooral in de smaak met:
Video-ondertiteling in meerdere talen.

Serveertip:
Stuur de korte projectbeschrijving ook eens als persbericht naar relevante media. Serveer royaal met foto’s.

Wil je meer weten over projectdocumentaties of wil je er ook een laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *