Vacature B-to-B Content marketeer / Journalist - Eisma Content Marketing Ga naar hoofdinhoud

Vacature B-to-B Content marketeer / Journalist

Ben jij creatief, zelfstandig en weet jij je moeiteloos in elke doelgroep te verplaatsen? Ben je klantvriendelijk en wil je graag waardevolle content produceren voor verschillende bedrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een

B-to-B Content marketeer / Journalist (28 uur, m/v)

Wat ga je doen?

Als B-to-B content marketeer / journalist beweeg je op het snijvlak van journalistiek en marketing. Je helpt klanten met het vertellen van hun verhaal. Je schrijft relevante teksten en denkt na over de beste vorm om een onderwerp te belichten. Dat kan een tekstartikel zijn, maar ook een video, animatie, webinar uitzending of infographic. Je levert waar mogelijk een bijdrage aan het tot stand komen van een content marketingstrategie en helpt de klant met journalistieke producties om content marketingdoelstellingen te realiseren. Ook fungeer je als projectverantwoordelijke voor specifieke klanten als het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt voor hen ook de deadlines van de verschillende contentproducties. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je voornamelijk zelfstandig. Je hebt wel een groot aantal content marketing- en redactiecollega’s om je heen die met je mee kunnen denken.

Wat ben jij voor iemand?

Jij hebt een journalistieke opleiding afgerond en je vindt het leuk om niet alleen te schrijven, maar ook andere vormen van content te maken (of de productie hiervan te begeleiden). Je bent  zowel tekstueel als visueel ingesteld en goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van content marketing. Je kunt goed plannen, je werkt gestructureerd en kunt ook anderen hierin aansturen. Je bent klantvriendelijk en kunt snel schakelen tussen verschillende klanten, onderwerpen, doelgroepen en producties. Tekstproducties maak je zelf. Videoproducties, animaties en infographics maak je samen met onze (audio)visuele partners.

Wij bieden:

  • Een functie (28 uur) tegen een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het Uitgeverijbedrijf.
  • Aanstelling in eerste instantie voor 12 maanden. Bij goed functioneren is verlenging van de arbeidsovereenkomst mogelijk.
  • Uiteenlopende en grote opdrachtgevers, veel klanten uit de installatie- en bouwsector.
  • Een bijzonder prettige werksfeer met de andere B-to-B content marketeers / journalisten en mederedacteuren van verschillende Eisma-titels (standplaats Doetinchem).

Over Eisma Content Marketing

Eisma Content Marketing is ontstaan vanuit de uitgeverij Eisma Media Groep, het moederbedrijf van onder andere Eisma Bouwmedia. Eisma Bouwmedia geeft online en offline vakinformatie uit voor de bouw- en installatiesector en richt zich nu ook op het maken van verhalen voor klanten/adverteerders. Wij helpen onze klanten bij het bepalen van hun content marketingstrategie en produceren blogs, video’s, webinars, animaties, whitepapers en infographics voor ze. Voorbeelden van de producties van Eisma Content Marketing zijn te vinden op www.eismacontentmarketing.nl.   

Solliciteren?

Ben jij de B-to-B content marketeer / journalist die we zoeken? Dan ontmoeten we je graag! Laat in je sollicitatie zien dat je content marketing begrijpt. Stuur je sollicitatiebrief met CV aan Astrid van Amerongen, HR functionaris: a.vanamerongen@eisma.nl

Vragen? Mail gerust naar i.vanditshuizen@eisma.nl, manager Eisma Content Marketing, of bel haar op 06-31768821.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *