Ga naar hoofdinhoud

Vijf vragen aan: Jolynn te Molder

Wie werken nu eigenlijk voor Eisma Content Marketing? Maak je kennis met iemand van Eisma Content Marketing: deze keer is dit Jolynn te Molder, content marketing-journalist bij Eisma.

Wat doe je precies binnen Eisma?

“Als content marketing-journalist help ik klanten bij het vertellen van hun verhalen door verschillende content producties. Het leuke aan deze baan is dat het erg veelzijdig is. Met de ene klant ben je bezig met het maken van een videoproductie en voor de andere klant een infographic, blog of animatie. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat maakt het juist super uitdagend.”  

Wat weten de meeste collega’s niet van jou?

“Aangezien ik nog niet heel lang werkzaam en bij Eisma en op dit moment vooral vanuit huis werk, is er nog best veel dat mijn collega’s niet weten. Bijvoorbeeld dat ik ondertussen een expert ben geworden in het verbouwen en inrichten van huizen. Nadat wij vorige zomer ons nieuwbouwhuis hebben gekocht en verbouwd, is er geen bouwterm of klusje meer wat mij nog onbekend is. Wellicht dat dit nog wel eens van pas kan komen in mijn werk als ik weer op de bouwplaats sta bij de klant.”

Waar krijg je energie van in je werk?

“Ik krijg energie van het in contact staan met mensen. Daarnaast word ik blij van het regelen en organiseren van dingen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en goed verloopt. Ook word ik blij als ik mijn creativiteit in een project kwijt kan en ik zie dat het goed uitpakt.”

Waar kun je jou voor wakker maken?

“Als je mij voor één ding wakker zou mogen maken, dan is het wel voor chips. Of eigenlijk alles wat zout is. Ik ben gek op alles wat met zout te maken heeft, maar eigenlijk ben ik gek op eten in het algemeen en lust ik alles. Als je het helemaal goed wilt doen, dan kun je het beste ook een MC Kroket meenemen en onze viervoeter Zoey. Dan sta ik meteen naast mijn bed!”

Maak de zin af: ik ben pas echt tevreden als …

“Als een klant meer dan tevreden is met een productie die wij voor ze hebben mogen doen. En nog leuker, wanneer ze zo blij zijn met het resultaat dat ze graag bij ons terug komen.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.