Vijf vragen aan: Margriet Brus - Eisma Content Marketing Ga naar hoofdinhoud
Margriet Brus, coördinator

Vijf vragen aan: Margriet Brus

Wie werken nu eigenlijk voor Eisma Content Marketing? Iedere maand geven we een kijkje achter de schermen en maak je kennis met iemand van Eisma Content Marketing. Deze maand Margriet Brus, coördinator en journalist bij Eisma Content Marketing.

Wat doe je precies binnen Eisma?

Margriet: “Als redacteur en coördinator voor Eisma Content Marketing verzorg ik verschillende contentproducties voor onze klanten, zoals artikelen, video’s, whitepapers, blogs en animaties. Daarnaast sta ik af en toe voor de camera, bijvoorbeeld bij een webinar of een beursregistratie.”

Op welk project ben je het meest trots?

“Ik ben echt trots dat we onze content marketingtak binnen een relatief korte tijd zo goed hebben opgezet. Daarnaast word ik altijd weer trots als er een video is opgeleverd of als we weer een mooi webinar hebben uitgezonden. Ik vind het ook heel leuk als ik een kijkje kan nemen op plekken waar je anders niet zo snel komt. Voor Reynaers (leverancier van aluminium kozijnen) bijvoorbeeld maken we ieder jaar in een hele korte tijd een aantal projectdocumentaties (artikelen, foto’s en video’s) over bijzondere gebouwen. En als ik er nog eentje mag noemen: de vakglossy VONK!, die we hebben gemaakt voor Vaillant.”

Wat is het grappigste of opmerkelijkste dat je tijdens je werk hebt meegemaakt?

“Met name tijdens video-opnames gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Voor je het weet sta je te figureren op een ladder, speel je de receptionist bij een mooie entree, ben je gevelpanelen aan het afsoppen of moet je met een paraplu cameraman en camera droog houden. Ooit mochten we een video maken van de restauratie van een kerktoren. Een prachtige klus, maar net op de opnamedag bleek de lift stuk. Ik weet nog steeds niet of dat echt waar was of dat de vaklui op de bouw het erg grappig vonden om ons met camera en statief alle steigers te laten beklimmen…”

Wat weten de meeste collega’s niet van jou?

“Ik krijg graag voetbal. Alle vrouwen in mijn familie zijn trouwens voetbalfan. Mijn oma van 85 kijkt heel graag, ook naar de Duitse en Engelse competitie, en mijn tantes staan elk weekend langs de lijn bij onze lokale voetbalclub. Samen een wedstrijd van Oranje kijken is geen succes, want we vinden ook allemaal dat we er best veel verstand van hebben… Zelf kan ik trouwens geen bal raken.”

Maak de zin af: ik ben pas echt tevreden als…

“…ik een klant ook echt kan adviseren over welke middelen hij het beste kan inzetten om zijn verhaal over te brengen. Soms betekent dat dat een video-opdracht uiteindelijk wordt omgezet in een infographic of een aantal blogs. Of dat een klant extra tijd neemt om verder over zijn vraag of probleem na te denken. Uitgangspunt moet altijd zijn: waarmee help ik mijn klant nu echt verder?”

Over

Margriet Brus is content-coördinator bij Eisma Content Marketing. Ze begeleidt videoproducties, animaties, infographics en webinars en schrijft artikelen.

Neem contact op met Margriet Brus: Bel +31 88 29 44 700 of stuur een e-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *