Ga naar hoofdinhoud


ELLEN HOLLER

 

 


Coördinator
T: 088 – 2944 946
E: e.holler@eisma.nl

 

”Wenn schon, denn schon”

Ik ben coördinator en dat met name als het gaat om regelwerk rondom de webinars. Een redacteur neemt de voorbereiding en presentatie voor zijn of haar rekening. Ik heb een rol achter de schermen bij het aankondigen van het webinar en klantcontacten rondom de praktische voorbereiding; invulling van de call to actions en enquêtevragen, etc. Verder bemoei ik me graag met de lopende content marketing producties… loopt het allemaal volgens planning? Waar kunnen we zaken verbeteren?

Wat wilde je worden toen je klein was?
Geen idee. Wist ik toen ook niet, denk ik. Ik denk weinig ver vooruit.

Ben je een vroege vogel of een avondpersoon?
Eigenlijk geen van beide. Ik zou liever zeggen een overdagmens. Maar vroeg opstaan vind ik moeilijk, zeker in de winter.

Film of serie?
Lastig om een keuze te maken.. dan toch ‘House of Cards’. ‘Revolutionary Road’ vind ik een mooie film, maar bovenal een mooi boek.

Van iedereen op de wereld, met wie zou je eens een kopje koffie willen drinken?
Met zomaar een vader of moeder in Noord-Korea. Hoe zouden zij de wereld zien?

Heb je een slechte gewoonte?
Te veel stofzuigen, thuis. Volgens mijn huisgenoten dan hè?

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
‘In Europa’

Hoe ziet jouw perfecte pizza eruit?
Ik vind een pizza met veel groenten het lekkerst.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
Die begint met koffie halen voor alle collega’s op de redactie. Daarna veel mail wegwerken; persberichten voor Bouwproducten verzamelen en doorzetten naar mijn collega Marjolein de Wit-Blok. Eens kijken of ik wat kan doen in de voorbereiding voor het eerstkomende webinar. Een blik werpen op de planningen van de lopende producties voor onze content markting klanten. Een keer per week maak ik een nieuwsbrief voor Bouwproducten.nl. Daarnaast maak ik nieuwsbrieven rondom de webinars van Vaillant. Ik ben drie dagen per week op kantoor en iedere dag ligt het accent wel weer op iets anders. Gelukkig ligt het werk voor elke werkdag niet bij voorbaat vast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.