Ga naar hoofdinhoud

Zakelijk tekenen

Waarom zakelijk tekenen?

Omdat een beeld soms meer zegt dan duizend woorden, biedt Eisma Content Marketing het format Zakelijk Tekenen aan. Ideaal voor het in beeld brengen van een complex proces, product of project. Zo geef je toch een inkijk in ‘de binnenkant’ van een apparaat, instrument of iets anders dat niet goed zichtbaar is. Je kijkers zien makkelijker de verbanden tussen a, b en z. En ze onthouden deze beter! Ook  kun je Zakelijk Tekenen inzetten voor het maken van een opvallend verslag van een vergadering of andere bijeenkomst. Zo’n ‘visual recording’ verslag verdwijnt niet in een la, maar die hang je op! 

Wat krijg je?

Een digitale, dus via social media makkelijk deelbare tekening van jouw project, proces of bijeenkomst.

Werkwijze zakelijk tekenen

  • Allereerst bespreken we de doelstelling. Wat wil je bereiken met jouw tekening en wie is je doelgroep? Bij een verslag willen we vooraf weten hoe de bijeenkomst is opgezet. 
  • Na het bespreken van jouw wensen krijg je een eerste ruwe schets.
  • Is deze akkoord, dan werken we de schets voor je uit tot een digitaal bestand.
  • Dit bestand is geschikt voor zowel print als online gebruik.

Planning

In overleg, afhankelijk van jouw plannen en agenda. Ook kijken we naar combinaties met andere ECM-formats, omdat beeld en tekst elkaar vaak nodig hebben. En omdat je die tekening vaker wilt inzetten dan die ene keer. 

Prijs zakelijke tekenen

Prijs in overleg, omdat elke tekening maatwerk is.

Meer over het maken van een content marketing strategie. Liever rechtstreeks contact met ons? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van zakelijk tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.