Ga naar hoofdinhoud


INGE VAN DITSHUIZEN

 

Manager
T: 088 – 2944 940
M: 06 – 31 76 88 21
E: i.vanditshuizen@eisma.nl

 

”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Ik werk binnen Eisma Content Marketing als manager, dat wil zeggen dat ik het team aanstuur. Ik ben tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit van de content marketing producties en zorg voor de doorontwikkling van onze producten en diensten. Tevens draag ik zorg voor de positionering van Eisma Content Marketing in de markt en kijk hoe we intern het beste e.e.a. kunnen organiseren qua processen, taken en verantwoordelijkheden.

Ben je een vroege vogel of een avondpersoon?
Ik zit helaas in een nieuwe fase van m’n leven; kon ik vroeger nog hele nachten doorfeesten en een gat in de dag slapen, nu word ik echt gelukkig van in mn eentje beneden zitten; ochtendzonnetje, koffie en zaterdag Volkskrantje erbij.

Wat beschouw je als je belangrijkste bezit?
Lekker cliché: m’n man en kinderen, familie en vrienden. Zo waardvol en een verrijking.

Heb je een slechte gewoonte?
Ik ben nogal ongeduldig.

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit of vaardigheid, wat zou het zijn?
Dan zou ik wakker willen worden als websitebouwer; lijkt me handig om in HTML te kunnen programmeren. Nu moet ik het doen met het betere drag-and-drop knutsel werk.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Dan vind ik het leuk om hard te lopen. Wel moet ik voordat ik start helder hebben waarvoor ik het ga doen (lees: een leuk loopje in een topstad)

Film of serie?
Het liefst een lekkere Netflix serie, en dan zoveel mogelijk afleveringen achter elkaar kijken.

Welke gebeurtenis is in je (werkende) leven belangrijk geweest?
Soms moet je niet zo lang nadenken over een te nemen besluit, dat je voor het eerst gaat maken; dan is het devies: ‘gewoon doen’. Bij dingen die je namelijk nog nooit hebt gedaan in het leven, kun je de consequenties toch niet helemaal goed inschatten. Heeft al in heel veel gevallen goed uitgepakt in m’n leven.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
Ik zal de ochtend van vandaag beschrijven, wellicht geeft dit een beeld; ik heb gewerkt aan het ECM marketingplan, dat een analyse bevat van de prestaties van onze huidige marketingactiviteiten. Dit plan zal straks uitgebreid worden met een conclusie-deel en een plan van aanpak voor de toekomstige marketingactiviteiten. Vragen die daarbij een bod komen zijn o.a. gaan we de komende periode nog nieuwe eigen webinars organiseren waarin we onze kennis op het gebeid van content marketing kunnen delen met de kijkers? Hoe kunnen we de organische zoekresultaten binnen Google vergroten voor onze website eismacontentmarekting.nl? Wat zijn de plannen voor onze maandelijkse eigen nieuwsbrief? Daarnaast heb ik deze ochtend ook heerlijk gelachen om de ingeleverde vlogs van collega’s die we tijdens het afscheid van een collega einde deze week gaan tonen en heb ik voor de verjaardag van 2 collega’s mijn lievelingstaart weer eens kunnen eten; kersenvlaai!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.