Ga naar hoofdinhoud


JEROEN VAN DER MOLEN

 

Commercieel manager
T: 088 – 2944 936
M: 06 – 31 76 88 23
E: j.vandermolen@eisma.nl

 

”Blijf jezelf , er zijn anderen genoeg”

Ik ben commercieel manager. In die hoedanigheid ben ik commercieel verantwoordelijk voor Eisma Bouwmedia BV (adverteerdersmarkt) en voor Eisma Contentmarketing in het algemeen. Samen met het verkoopteam hebben we contact met klanten/ prospects en hebben we gesprekken over hun marketing (doelstellingen) uitdagingen en wat wij daarin als uitgever/ ECM voor hun kunnen betekenen.  Van het extern communiceren via onze merken tot aan algehele content marketing strategieën en waarbij we verscheidene content formats mogen produceren.

Wat is je lievelingsseizoen?
De Lente

Wat is de laatste film die je hebt gekeken?
Race naar de maan (met mijn dochters).

Wat is je favoriete nummer?
5 en Cat Stevens “Father and son”.

Als je een magazine zou zijn, welke zou je dan kiezen?
Quest (Wat zou ik dan slim zijn).

Met welke eigenschap ben je blij?
Mijn sociale eigenschap.

Wat staat er nog op je bucket-list?
Een rondreis maken door Amerika.

Wat is je mooiste herinnering?
De geboorte van onze dochters.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
Ik kom op kantoor zeg iedereen goedemorgen en ga naar de sales afdeling. We zitten hier met zijn vijven en ik heb het voorrecht om met voornamelijk vrouwen te werken! De intentie is er om koffie te halen maar meestal wordt dat voor me gedaan ;). We drinken gezamenlijk een kop koffie/ thee en daarna is het afhankelijk van hoe mijn agenda eruit ziet. Meestal staan er enkele afspraken (interne of externe) , vergaderingen in en zo niet dan werk ik voorstellen uit,  heb ik telefonisch contact met klanten / prospects. Wanneer ik op afspraak ben geweest dan rapporteren we dit en maken we als het goed is een mooi voorstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.