Ga naar hoofdinhoud

Laat je werk zien

Laat je sanitair werk zien

Overtuig je klanten met projectdocumentatie!

Wat is projectdocumentatie?

Een projectdocumentatie biedt in tekst en beeld een uiteenzetting van het (bouw)project, waaraan verschillende partijen hebben samengewerkt. Een journalist van Eisma Bouwmedia brengt op een objectieve manier in kaart hoe het project gerealiseerd is, hoe de samenwerking is verlopen en wat het eindresultaat is. Laat jij je werk al zien?

Een projectdocumentatie bestaat uit:

  • Projectvideo
  • Projectfoto’s (hoge resolutie)
  • Redactioneel artikel van ongeveer 750 woorden
  • Korte algemene projectbeschrijving

De inhoud is te gebruiken voor diverse communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de website, social mediakanalen, advertenties, brochures en beursmateriaal.

Hoe werkt het?

Bekijk onze werkwijze in onderstaande film:

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Wij hebben alle vakmensen in huis om jouw project te beschrijven in tekst en beeld. Jij hoeft alleen te zorgen voor de locatie en een medewerker die alles over het project kan vertellen. Wij zorgen ervoor dat jouw project goed uit de verf komt. Hierdoor blijf je zichtbaar in de markt, zodat je geen opdrachten misloopt.

Bekijk enkele succesvolle projecten

Onderstaande klanten zijn je al voor gegaan en hebben gekozen om hun project uitgebreid onder de aandacht te brengen door middel van een projectfilm, foto’s en artikel. Bekijk hun project.

Warmtepomp-project

Bekijk hier de video die wij voor Technische groothandel Rensa maakten.

Heb je ook een mooi project en wil je dit aan je klanten laten zien? Laat je werk aan je klanten zien en laat ook een projectdocumentatie maken! Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.