Ga naar hoofdinhoud

Onze werkwijze bij video’s

Als bedrijf kunt u er niet meer omheen: video is de trend. Bovendien is het een geweldige manier om uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. Eisma Content Marketing kan u daarbij helpen. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk?

Stap 1: boodschap, idee en script

Allereerst bedenken we samen met u wat u precies wilt vertellen, en aan wie. Vervolgens bespreken we verschillende invalshoeken en ideeën waarop deze boodschap verteld kan worden. Deze boodschap wordt vertaald in een duidelijk en interessant verhaal dat een redacteur van ECM uitwerkt in een draaiboek en script.

Stap 2: opnames

Als het script klaar is en uw goedkeuring heeft, gaan we een draaidag plannen en starten met de opnames. De opnames kunnen op iedere locatie, als toestemming is verkregen, worden gemaakt. Bijvoorbeeld bij uw bedrijf of een project waar uw bedrijf aan heeft meegewerkt. Tijdens de draaidag is een cameraman aanwezig, indien nodig een redacteur van ECM, de spreker en eventueel iemand van uw bedrijf.

Stap 3: montage

Zodra de opnamedag is geweest kan de montage beginnen. Indien van toepassing wordt de voice-over ingesproken (dit kan eventueel ook voor de opnames) en krijgt de video vorm. U ontvangt een eerste versie via een verborgen link. Mocht u eventuele opmerkingen of wijzigingen hebben dan passen wij dat aan.

Stap 4: oplevering

Na ongeveer vier weken is de video klaar. U ontvangt de video als mp4 bestand en vervolgens kunt u deze verspreiden via uw eigen kanalen.

Wij kunnen u helpen met het maken van een: bedrijfsvideo, instructievideo, productvideo, projectvideo en videoreportage. Afhankelijk van uw wensen zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.