Ga naar hoofdinhoud


RENS STURRUS

 

 

Uitgeef manager
T: 088 – 2944 930
M: 06 – 31 76 88 25
E: r.sturrus@eisma.nl

 

”Gaandeweg ga je beseffen, gaandeweg dringt tot je door. Waar de tocht je toe zal brengen, gaandeweg zie je het spoor. Gaandeweg kom je erachter, gaandeweg groeit het gevoel, dat het eindpunt niets is dan een middel, en de weg -het weg zijn- is je doel.”

Ik ben Uitgeefmanager van Eisma Bouwmedia en Eisma Industrie Media en eindverantwoordelijk voor Eisma Content Marketing. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën, inhoud van de tijdschriften en de websites, maar ook het personeel en hoe we met onze klanten omgaan is mijn uiteindelijke verantwoordelijkheid.

Wat is je favoriete nummer?
Ja dat zijn nog nummers uit mijn jeugd. Ik was en ben groot fan van Dire Straits. En dan vind ik het moeilijk om te kiezen welk nummer: Romeo & Juliet of Telegraph Road of Brothers In Arms. En zo kan ik er nog wel een paar noemen.

Wat staat er nog op je bucket-list?
Op de fiets naar Santiago de Compostella. Ik weet sinds deze zomer dat ik dat niet alleen ga doen, maar samen met iemand anders.

Print of digitaal?
Hoezo moet ik daar tussen kiezen? Ik ga voor allebei. Soms voor internet en video. Maar zaterdag morgen aan de keukentafel met mijn papieren krantje vind ik echt heerlijk, dat zou ik niet willen missen

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Ik lees best veel, met name in de vakantie. Heb ook altijd wel een paar boeken open liggen waar ik in begonnen ben. Maar het laatste boek dat ik uit heb gelezen was het boek “De relatie economie” over het gebruik van data in je bedrijf en het opbouwen van relaties met klanten.

Waar kan men je ’s nachts voor wakker maken?
Nergens voor. Ik slaap het liefst s nachts.

Wat is je lievelingsseizoen?
Dat is absoluut het voorjaar. Het eerste voorjaarszonnetje na de winter met een stijgende temperatuur naar 20 graden is het lekkerste wat er is. Als de zomer voorbij is en we gaan de herfst in dan verlang ik alweer naar het voorjaar.

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit of vaardigheid, wat zou het zijn?
Geduld, daar zou ik wel wat meer van willen hebben. Ik ben wat ongeduldig van nature en dat kan wel wat lastig zijn.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
Helaas, typische werkdagen bestaan niet. De ene dag vergader ik veel, de andere ga ik naar onze klanten en de volgende dag probeer ik mijn mail weg te werken en ben bezig met de kansen die wij als bedrijf hebben. Erg dynamisch en leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.