Voorbeeld: projectdocumentatie voor Reynaers

jaws150624-005

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Dit doen ze in nauwe samenwerking met architecten, investeerders en gevelbouwers.

Slimme glazen gevel

Voor de Hogeschool Avans in Breda, een ontwerp van Rienks architecten, werkte Reynaers mee aan een bijzondere glazen gevel met print. Aanvankelijk berekende een adviesbureau dat er een dubbele klimaatgevel nodig was om het binnen aangenaam te houden. Reynaers bedacht echter samen met een glasproducent een alternatief: een enkele gevel met een zonwerende print op het glas. Die oplossing leverde een flinke besparing op in zowel materiaal als in klimaatinstallaties.

Projectdocumentatie

Om dit bijzondere project goed onder de aandacht te brengen, vroeg Reynaers aan Eisma Content Marketing een projectdocumentatie te maken van het project, bestaande uit een video, 10 foto’s en een artikel. Het uiteindelijke resultaat vindt u hier.

Klantreactie

Rina van Heck van Reynaers: “Reynaers is steeds op zoek naar langdurige samenwerkingsverbanden. Met Eisma maken we al jarenlang gezamenlijk sterke en relevante content. Daarbij zoeken we steeds naar nieuwe vormen die passen bij de doelgroep en bij nieuwe mogelijkheden die de moderne media bieden. Wij willen voorop lopen. Eisma helpt ons daarbij.”

Over Margriet Brus

Margriet Brus is content-coördinator bij Eisma Content Marketing. Ze begeleidt videoproducties, animaties, infographics en webinars en schrijft artikelen.