Ga naar hoofdinhoud

5 redenen om een bedrijfsvideo op te nemen

Ieder bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Dat kan gaan over het ontstaan, het personeel, wat je precies doet en hoe dat wordt uitgevoerd en wat jouw expertises zijn. Des te leuker om die eigenschappen te vatten in een bedrijfsvideo. Eisma Content Marketing helpt je graag op weg.

Door het vertellen van een verhaal op een professionele manier zorgen wij voor een blijvende indruk van jouw bedrijf. Hieronder staan vijf redenen om een bedrijfsvideo op te nemen.

Een bedrijfsvideo valt op

Een log tekstblok of een statische afbeelding. Laat duidelijk zijn dat een video veel meer aandacht trekt. Vaak is het zien van de play-button al een trigger op zich om het video-item te openen. Een mooie video met jouw bedrijf in de hoofdrol gaat echt leven. Helemaal wanneer je hem afspeelt in een autoplay-omgeving.

Klant heeft beter beeld

Hoe breng je jouw visie over op de klant? Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en filosofie. Maar het is een flinke uitdaging om dat te laten leven bij je klant. Ook hier is een bedrijfsvideo uitermate geschikt voor. Het overbrengen van een gevoel of idee gaat immers makkelijker met bewegend beeld.

Multi-inzetbaar voor meerdere online media

Wanneer die toffe bedrijfsvideo klaar is, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk delen. Dat doe je in het geval van een video vrij snel en eenvoudig. Laat hem bijvoorbeeld pronken op je website. Vergeet je socials daarbij niet. Een leuke post op Facebook, LinkedIn of Instagram kan je kijkers een flinke boost geven. Ook de maandelijkse nieuwsbrief is het perfecte podium.

Meer contact aanvragen via je website

Ieder bedrijf wil graag in contact komen met zijn klanten. Een goede call 2 action met een bedrijfsvideo kan jouw klanten zomaar over de streep trekken om contact te zoeken.

Hoger in Google

Het gebruik van video’s heeft een positieve invloed op de zoekresultaten van Google. Wanneer je een gezonde mix van tekst, afbeeldingen en video presenteert, geeft Google je website een hogere ranking. Met het gebruik van de juiste zoekwoorden zorg je voor een goede video-output.

Meer weten over de mogelijkheden voor het opnemen van een bedrijfsvideo? Kijk dan hier: www.eismacontentmarketing.nl/formats/bedrijfsvideo/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *