Ga naar hoofdinhoud

Uitvoering; content formats en tarieven

Wanneer je je contentstrategie hebt uitgestippeld, is het tijd voor actie. Eisma Content Marketing kan je hierbij ondersteunen. Samen kijken wij welke content formats je wilt maken en hoe we deze het beste kunnen invullen.

We denken verder na over de precieze invalshoek van een artikel, mogelijke sprekers in een video of de verhaallijn voor een animatie. Samen met jou en onze collega’s en freelancers pakken we vervolgens de uitvoering op. Een van de Eisma-journalisten begeleidt het gehele proces en houdt de deadlines in de gaten. Op die manier ontzorgen wij jou compleet.

Content formats en onze tarieven

Afhankelijk van jouw strategie kun je kiezen voor verschillende formats. Het luistert nauw welk format je kiest. Een ingewikkeld bedrijfsproces maak je gemakkelijker duidelijk met een animatie dan met een geschreven tekst. Eisma Content Marketing kan perfect adviseren welke formats voor jou werken. Denk daarbij aan:

Andere content die wij verzorgen:

Geef je marketing strategie een boost

De wereld van video en animaties is dynamisch en trendgevoelig. De Content Marketing Journalisten van Eisma Content Marketing volgen de ontwikkelingen op de voet en kijken samen met jou naar de (nieuwe) mogelijkheden.

Wil je je marketing strategie ook een boost geven? We adviseren je graag over de verschillende content formats en welke het beste aansluiten bij je product, project of doelgroep. Neem contact op!

 “Je leert kritisch naar je eigen boodschap te kijken. Wat wil je vertellen? Wie wil je bereiken? Hoe kom je tot een goede planning? Op het gebied van stofvrij werken zijn we een grote speler in de markt. Onze kennis willen we graag delen. Meer diepgang, maar wel op een leuke manier. Een juiste content marketingstrategie met passende formats helpt ons daar enorm bij.”

Arjan Graafland, marketingmanager bij Festool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.