Ga naar hoofdinhoud

Uitvoering

Wanneer je je contentstrategie hebt uitgestippeld, is het tijd voor actie. Eisma Content Marketing kan je hierbij ondersteunen. Samen kijken wij welke contentformats je wilt maken en hoe we deze het beste kunnen invullen.

We denken verder na over de precieze invalshoek van een artikel, mogelijke sprekers in een video of de verhaallijn voor een animatie. Samen met jou en onze collega’s en freelancers pakken we vervolgens de uitvoering op. Een van de Eisma-journalisten begeleidt het gehele proces en houdt de deadlines in de gaten. Op die manier ontzorgen wij jou compleet.

Formats

Afhankelijk van jouw strategie kun je kiezen voor verschillende formats. Het luistert nauw welk format je kiest. Een ingewikkeld bedrijfsproces maak je gemakkelijker duidelijk met een animatie dan met een geschreven tekst. Eisma Content Marketing kan perfect adviseren welke formats voor jou werken. Denk daarbij aan:

De wereld van video en animaties is dynamisch en trendgevoelig. Eisma Content Marketing volgt de ontwikkelingen op de voet en kijkt samen met jou naar de (nieuwe) mogelijkheden.

 “Je leert kritisch naar je eigen boodschap te kijken. Wat wil je vertellen? Wie wil je bereiken? Hoe kom je tot een goede planning? Op het gebied van stofvrij werken zijn we een grote speler in de markt. Onze kennis willen we graag delen. Meer diepgang, maar wel op een leuke manier. Een juiste content marketingstrategie met passende formats helpt ons daar enorm bij.”

Arjan Graafland, marketingmanager bij Festool

Over

Inge van Ditshuizen is manager van Eisma Content Marketing.

Neem contact op met Inge van Ditshuizen: Bel +31 88 29 44 700 of stuur een e-mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *