Ga naar hoofdinhoud

Boost je bekendheid met beursvideo’s

Noviteiten, productlanceringen of kennisdeling. Een vakbeurs is hét podium om te laten zien waar jij als bedrijf mee bezig bent. Wil je die zinderende vibe van een beurs vangen dan is een beursvideo het perfecte middel. Eisma Content Marketing helpt je met de voorbereiding en uitvoering.

Beursjournaal

De VSK is de grootste vakbeurs in Nederland op installatiegebied. Het tweejaarlijkse evenement trekt duizenden bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Er gebeurt natuurlijk veel op zo’n beursdag. Wil je een sfeerimpressie maken dan is een dagjournaal een mooi format. Een redacteur beschrijft aan de hand van interviews en korte shots de sfeer van een beursdag.

Beursvideo

Naast een dagjournaal verzorgt Eisma Content marketing ook beursvideo’s. Wil je een sfeerimpressie van stand, een nieuw product promoten of gewoon laten zien welke kennis je in huis hebt? Mogelijkheden genoeg. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor je beurs of evenement een video te laten maken bij wijze van uitnodiging. Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.