Ga naar hoofdinhoud

Boost je bekendheid met beursvideo’s

Noviteiten, productlanceringen of kennisdeling. Een vakbeurs is hét podium om te laten zien waar jij als bedrijf mee bezig bent. Wil je die zinderende vibe van een beurs vangen dan is een beursvideo het perfecte middel. Eisma Content Marketing helpt je met de voorbereiding en uitvoering.

Beursvideo

Eisma Content marketing verzorgt voor jouw bedrijf of merk beursvideo’s. Wil je een sfeerimpressie van stand, een nieuw product promoten of gewoon laten zien welke kennis je in huis hebt? Mogelijkheden genoeg. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Beursjournaal

Naast beursvideo’s, verzorgden de redacties van Eisma ook beursjournaals. Zoals bijvoorbeeld het beursjournaal voor de VSK beurs. De VSK is de grootste vakbeurs in Nederland op installatiegebied. Het tweejaarlijkse evenement trekt duizenden bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Er gebeurt natuurlijk veel op zo’n beursdag. De redacties van Eisma maken dan vaak in opdracht van beursorganisatoren dagjournaals. Een mooi format, waarin de redacteur aan de hand van interviews en korte shots de sfeer van een beursdag beschrijft.

Hieronder enkele voorbeelden van de redactionele dagjournaals van de Eisma merken:

Beurs ICT & Logistiek

Hoe kunnen we de stap maken naar een datagedreven logistiek? Die vraag hing op 8 en 9 november als thema boven de beurs ICT & Logistiek. Eisma Content Marketing maakte er samen met Peter de Weerd, hoofdredacteur van Warehouse Totaal, een dagjournaal en diverse beursvideo’s.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor je beurs of evenement een video te laten maken bij wijze van uitnodiging. Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.