Ga naar hoofdinhoud

Projectvideo: zo krijg je je partner mee

Een projectvideo is een perfecte manier om bijvoorbeeld een (bouw)project in beeld te brengen, waarin jouw bedrijf of merk op welke manier dan ook een aandeel heeft gehad. Je wil dat graag aan de buitenwereld laten zien, alleen: hoe breng je de boodschap? Een referentie van een derde wordt vaak als betrouwbaarder gezien en is daarom overtuigender. Maar wat als de partij die er medewerking aan zou kunnen verlenen, nog even een zetje nodig heeft? Met sterke argumenten krijg je je klant mee. We helpen je graag.

‘Ja, ik wil!’

Je ziet het helemaal voor je, een flitsende video van project X. Het project dat gerealiseerd werd met een product of dienst van jouw bedrijf. Vol passie bel je je klant om het plan te delen, wat je hebt bedacht, hoe je het voor je ziet, welke rol er is weggelegd voor de persoon aan de andere kant van de lijn. Dan hoor je natuurlijk het liefst alleen een volmondig ‘ja!’

Maar zo gaat het niet altijd. De kans bestaat dat jouw klant zegt: ‘Waarom zou ik hier aan meewerken, ‘what’s in it for me?’. Als die partner niet overloopt van enthousiasme, kan onderstaande helpen om ook bij hem het vuurtje aan te wakkeren:

  • Objectief verhaal

“Jij als samenwerkende partij krijgt de ruimte om op een objectieve manier jóuw verhaal over het project te vertellen.”

  • Bekendheid

“Door jouw verhaal krijgen jij en jouw organisatie ook meer bekendheid in een relevante branche.”

  • Bereik

“Jouw businessbereik vergroot. Wij als opdrachtgever zullen de projectvideo immers breeduit onder de aandacht brengen via onze eigen kanalen als website, nieuwsbrief en op social media.”

  • Expertise tonen

“Je kunt jouw expertise kort en krachtig onder de aandacht brengen in een, ook voor jou, relevante omgeving.”

Tot slot

Om jouw samenwerkingspartner een goed beeld te geven, kun je enkele voorbeelden laten zien die door Eisma Content Marketing zijn gemaakt. Bekijk bijvoorbeeld deze toffe projectvideo’s eens:

Schoonenberg glas-in-lood voor Pieterman: een mooi portret waar vakmanschap de boventoon voert.

Goededoelenloterijen voor Boon Edam: mooi om een architect vol passie over een gebouw te zien vertellen waarin jouw producten zijn verwerkt.

Geïnteresseerd in hoe het team van Eisma Content Marketing je kan helpen met een projectvideo? Neem contact met ons op, of bekijk alvast de video waarin we vertellen hoe een projectvideo tot stand komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *