Ga naar hoofdinhoud

Voorbeeld: projectdocumentatie voor Rensa

Rondom Rensa april 2016Technische groothandel Rensa is één van de grootste aanbieders van verwarmings- en ventilatieproducten. Maar naast het leveren van technische installaties doet Rensa veel meer. Zo timmert de groothandel flink aan de weg met hun afdeling Techniek. Een tak binnen de groothandel die installatiebedrijven ondersteunt en adviseert bij allerlei uitdagende, specialistische projecten.

De technische ondersteuning biedt ook de kleinere en middelgrote installatiebedrijven de kans om grote, complexe opdrachten uit te voeren. Alle reden om die dienstverlening onder een grote groep installateurs onder dGarnalenpellerije aandacht te brengen. Daarom schakelde Rensa Eisma Content Marketing in voor het maken van verschillende ‘projectdocumentaties’. Hierbij brengen we een product of oplossing in een project in beeld door middel van een video, foto’s en tekst.

In dit geval ging dat bijvoorbeeld over een lokaal installatiebedrijf dat dankzij de hulp van Rensa Techniek een nieuw garnalenpelcentrum in Lauwersoog optimaal laat renderen. Het leidde tot deze video op Rensa’s Youtube-kanaal en onderstaand artikel in het magazine Rondom Rensa. Het geeft een mooi inkijkje in de toegevoegde waarde van Rensa Techniek en dient hopelijk als inspiratiebron voor andere installateurs.

Rondom Rensa artikel april 2016

Bekijk het volledige magazine van Rensa hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *