Ga naar hoofdinhoud

Voorbeeld: webinar-reeks over duurzame installaties

vaillant webinarOp maandag 23 mei organiseerde Eisma samen met Vaillant een webinar over duurzame installaties voor de bestaande bouw. Het webinar was de eerste in een reeks van vier uitzendingen over duurzame installaties.

Ketelfabrikant Vaillant wil haar klanten graag informeren over de mogelijkheden van duurzame installaties in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Daarom kozen ze voor een reeks van webinars. De webinars zijn gratis te volgen en met name bedoeld voor architecten en aannemers die (bijna) nul-op-de-meterwoningen willen bouwen. Per webinar is een specifiek thema gekozen, zoals subsidiemogelijkheden, diverse soorten warmtepompsystemen en keuzemogelijkheden in het ontwerp. Praktijkdeskundigen bespreken deze onderwerpen samen met een presentator van Eisma.

webinar warmtepompenVoordeel van het neerzetten van een serie is dat Vaillant alle voor hun klanten interessante onderwerpen aan bod kan laten komen én de webinars als één geheel onder de aandacht kan brengen. Inmiddels hebben zich al ruim 300 geïnteresseerden gemeld voor de 4 webinars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *