Ga naar hoofdinhoud

Whitepaper: online videomarketing

Als bedrijf kun je er niet meer omheen: video is de trend. Bovendien is het een geweldige manier om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. Online videomarketing is bedoeld om bezoekers naar je site te genereren omdat ze dat zelf willen. De content dient dan ook een inhoudelijke en interessante boodschap te bevatten. Een goede video is daarom niet zomaar gemaakt. Vooraf dien je goed te weten wat je met de video wilt bereiken en hoe je deze gaat gebruiken. Daarom geven we in onze whitepaper door middel van een aantal praktische tips antwoord op de vraag:

“Waar moet ik op letten als ik aan de slag wil met online videomarketing?“

Trends
We brengen je op de hoogte van de nieuwste videotrends. Trends op het gebied van video blijven zich in rap tempo ontwikkelen. In dit document noemen we de huidige ontwikkelingen: van live streaming video tot vloggen.

Aan de slag
Als je aan de slag wilt met video dien je vooraf te weten voor wie je de video maakt. Wie is je doelgroep en/of publiek? Ook de organisatie en planning van de draaidag is belangrijk. Daarnaast lees je hoe je je video optimaal kunt inzetten en verspreiden. Welk videoplatform is het meest geschikt voor jouw content-marketingdoelstellingen?

Interactief
Ten slotte geven we tips over hoe je je video interactief kunt maken. Meer interactie betekent meer views.

De whitepaper is na het invullen van onderstaand formulier gratis te lezen.

Whitepaper online videomarketing aanvragen

Wil je meer informatie over de diensten van Eisma Content Marketing, dan nemen wij graag contact met je op. Je kunt dan ook de whitepaper Online Videomarketing downloaden.

  • Op het door jouw opgegeven e-mailadres ontvangt je de link om de whitepaper te downloaden.
  • We hebben jouw telefoonnummer nodig om je telefonisch te kunnen benaderen voor meer informatie over onze diensten.
  • Voor meer informatie over je privacy, lees onze privacy verklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *