Ga naar hoofdinhoud

Aanvragen magazine Content

Wil je ons nieuwe magazine Content ontvangen? Dat kan! Laat dan hieronder je gegevens achter.

Input voor de aanmeldpagina webinar Promotie en Techniek

Met dit formulier lever je input aan voor de webinar uitzending die Eisma Content Marketing samen met je voorbereidt. Met deze input maken wij de aanmeldpagina voor je klaar.

Contactgegevens

Je eigen naam(Vereist)

De uitzending

*Vul bij bovenstaande GEEN werknaam in. WEL de uiteindelijke naam van de uitzending die je gebruikt voor de werving van kijkers. Bijvoorbeeld: Help! Mijn klant wil een Warmtepomp, Top! Vrouwen in het transport, Elektrische voertuigen in je wagenpark; hoe pak je dat aan?)
DD dash MM dash JJJJ
Uitzendtijdstip(Vereist)
:

Wat moet er op de aanmeldpagina staan?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  *Deze foto gebruiken wij o.a. op de registratiepagina. Tip: gebruik niet een te drukke afbeelding. Eigenschappen van de foto: liggend formaat. 1200 x 1200 pixels. Voorbeeld van een registratiepagina.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Gewenste invulvelden op de registratiepagina(Vereist)
   *Dit zijn de (contact)gegevens die de kijker achterlaat om deel te nemen aan het webinar. Hou de drempel voor deelname laag, dus vraag niet te veel.
   *Denk hierbij aan de volgende onderdelen: de introductie met hierin de belangrijkste informatie. De aanleiding voor het webinar (de actualiteit, of wetswijziging). De sprekers: wie spreken er, vanuit welke expertises en wat is de strekking van hun boodschap? Welk probleem lost deze webinar uitzending voor de kijker op? Creëren van bewustzijn van onmisbaar webinar voor bijhouden vakkennis. Voorbeeld: Rensa Webinar

   E-mails na registratie

   Standaard ontvangt de kijker van de uitzending een e-mail na registratie, net voor de uitzending en na afloop van het webinar een follow-up mail. In deze follow-up mail ontvangen zij de terugkijklink.
   Wil je de standaard follow-up mail verzenden?

   Sectie-einde

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *