Ga naar hoofdinhoud

Vakglossy

Een vakglossy is een magazine speciaal bedacht, geschreven en vormgegeven voor jouw doelgroep. In deze glossy wordt een bepaald onderwerp van verschillende kanten belicht, of wordt jouw doelgroep op originele wijze in het middelpunt geplaatst. Dit alles op een manier die interessant, prettig leesbaar en mooi om te zien is.

Waarom een vakglossy?

Wij maken geen klassieke bedrijfsmagazines, maar graven dieper in de belevingswereld van je doelgroep. Wat vinden zij geweldig, wat boeit en karakteriseert hen? Een vakglossy speelt in op passie en gevoel, en brengt dit op een manier naar de doelgroep die dicht bij het hart van de lezer staat. Je laat kortom zien dat je begrijpt waar je doelgroep zich mee bezighoudt.

Wat krijg je?

Eisma Content Marketing verzorgt voor jou de conceptontwikkeling, ontwerp, redactionele invulling, druk en verspreiding van je eigen glossy.

Werkwijze

Allereerst gaan we met je om tafel om te bespreken wat je precies wilt en waarom. Wat is je boodschap en wie wil je hiermee bereiken? Vervolgens formuleren we een redactieformule en laten we hierbij een ontwerp maken. Na akkoord maken we een redactionele planning met daarin alle items die in de glossy komen. Deze items gaan we vervolgens produceren in tekst en in beeld. Alle items worden daarna opgemaakt, goedgekeurd en tot slot gedrukt.

Planning

Planning en frequentie in overleg.

Prijs

In overleg, afhankelijk van wensen en oplage.

Voorbeeld

Bekijk hier de VONK!, een glossy over gewone maar toch bijzondere installateurs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.