Ga naar hoofdinhoud

Over Eisma Media Groep

De Eisma Media Groep (opgericht in 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en –diensten. Denk aan vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events en leermiddelen.

We zijn actief in diverse business to business- en educatieve markten met bekende merken als Bouwwereld, Bit en De Voetbaltrainer. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen zo’n 125 professionals en honderden freelancers dagelijks voor de juiste vakinformatie voor de juiste (doel)groep.

Uitgeven zit al 150 jaar in ons DNA. De Eisma Media Groep is de holding van B2B-uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industriemedia, Eisma Horsemedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia, waar de verschillende merken onder vallen.

De markten waarin we opereren, zijn verdeeld over de sectoren: agri & feed, bouw, business to business, educatie, grafimedia, industrie, logistiek, luchtvaart, mobiliteit, paarden, sport en trade.

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zijn de kernkwaliteiten van onze betrokken medewerkers. Om zo resultaatgericht zaken te doen en inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!

Daarnaast beschikken we op onze locatie in Doetinchem ook over een eigen Studio. Hier kunnen zowel redacties als klanten terecht voor het opnemen van webinars, e-learnings en video’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.