Ga naar hoofdinhoud

E-book: in 9 stappen naar een Content Marketing-strategie

Steeds meer bedrijven maken gebruik van content marketing. Alleen adverteren is tegenwoordig niet meer voldoende. Zowel bestaande als potentiële klanten willen verhalen lezen over het wat, waarom en hoe van je bedrijf, product of dienst. Maak daarom verhalen die voor je publiek de moeite waard zijn om te lezen. Want net als in het echte leven wordt het op den duur vervelend als iemand alleen maar over zichzelf praat.

Bedrijven gaan daarom aan de slag met het maken van verhalen. Niet alleen de uitvoerende bedrijven, maar ook fabrikanten en toeleveranciers. Het maken van verhalen, content marketing dus, is echter nog niet zo eenvoudig. Je moet weten welke verhalen je wilt vertellen, hoe je ze wilt vertellen, wie ze gaat maken en hoe je ze gaat verspreiden. En dat elke keer weer opnieuw. Content marketing vraagt dus om een lange adem en een gestructureerde aanpak.

Met ons e-book helpen wij je om in 9 stappen tot een eigen content marketing-strategie te komen zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan met content marketing.

Download E-book 'Aan de slag met Content Marketing'

Download hier het e-book 'Aan de slag met content marketing - in 9 praktische stappen naar een content marketing-strategie'.
  • Op het door jouw opgegeven e-mailadres ontvangt je de link om het e-book te downloaden.
  • We hebben jouw telefoonnummer nodig om je telefonisch te kunnen benaderen voor meer informatie over onze diensten.
  • Voor meer informatie over je privacy, lees onze privacy verklaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *