Ga naar hoofdinhoud

Knettertrots

In tijden van crisis komt de ware aard van mensen boven, wordt wel eens gezegd. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook voor bedrijven geldt.

Attent

Op LinkedIn vliegen de berichten van bosjes bloemen, chocolade en taarten je om de oren. Allemaal attenties van bedrijven aan medewerkers en klanten om ze een hart onder de riem te steken. Prachtig om te zien.

Video’s en een webinar

Ook mijn eigen werkgever, de Eisma Media Groep, blijft niet achter. Maar nog blijer dan van de paastaart word ik van de videoberichten van onze directie. Bijna wekelijks ontvangen we een videoboodschap waarin wordt verteld hoe het bedrijf ervoor staat. Daarin wordt bijvoorbeeld ook gemeld of er nog mensen ziek zijn (gelukkig niet meer). Verder krijgen we met regelmaat een compilatievideo waarin collega’s hun thuiswerkplek laten zien en over twee weken is er zelfs een webinar waarin collega’s hun vragen kunnen stellen aan de directie.

Echt contact

Behalve dat ik van dit alles knettertrots word, is het ook iets dat we voor jouw en je bedrijf kunnen verzorgen. Een webinar, een video, een animatie; wat je ook nodig hebt om in contact te blijven met je medewerkers en ze te laten zien en voelen dat jullie er samen voor staan. Meer weten? Stuur me dan een bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *