Ga naar hoofdinhoud

Distributie

Eindelijk is je content af. Maar wat nu? Content marketing is namelijk pas echt effectief als je ook je distributie op orde hebt. Regelmatig zien we onze klanten worstelen met deze fase: de contentdistributie.

Goede content is beschikbaar, maar de tijd ontbreekt om de verspreiding daarvan goed te verzorgen. Daarom kunnen we ook helpen bij de verspreiding van content. Of dit nu content is die we zelf voor je hebben gemaakt of content die al voorhanden is. Door de content gestructureerd te verspreiden, zorg je ervoor dat jouw publiek op het juiste moment met de juiste informatie in aanraking komt.

Hulp bij de verspreiding

Eisma Content Marketing kan deze content geschikt maken voor verschillende kanalen en planningen maken wanneer en waar welke content gepubliceerd wordt. Wij helpen je met zowel het opstellen van een contentkalender als met de uitvoering ervan.

Een e-mailcampagne opzetten met nieuwsbrieven in de gewenste huisstijl? Geen probleem. Jouw social media beheren en vullen met relevante updates? Wij doen niets liever. Artikelen herschrijven voor jouw website? Bij ons moet je zijn. Daarbij is het ook mogelijk om het bereik van Eisma in te zetten voor de verspreiding.

Onze vakbladen en online platforms zijn sterke merken binnen verschillende markten. Zo kunnen wij bereik creëren buiten jouw eigen relaties om. Op deze manier zijn wij naast partner in contentstrategie en -creatie ook partner in contentdistributie.

Wil je meer lezen over de distributie van content? Lees dan ons e-book.

Over

Inge van Ditshuizen is manager van Eisma Content Marketing.

Neem contact op met Inge van Ditshuizen: Bel +31 88 29 44 700 of stuur een e-mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.