Ga naar hoofdinhoud

Distributie van content

Eindelijk is je content af. Maar wat nu? Content marketing is namelijk pas echt effectief als je ook je distributie op orde hebt. Regelmatig zien we onze klanten worstelen met deze fase: de contentdistributie.

Goede content is beschikbaar, maar de tijd ontbreekt om de verspreiding daarvan goed te verzorgen. Daarom kunnen we ook helpen bij de verspreiding van content. Of dit nu content is die we zelf voor je hebben gemaakt of content die al voorhanden is. Door de content gestructureerd te verspreiden, zorg je ervoor dat jouw publiek op het juiste moment met de juiste informatie in aanraking komt.

Hulp bij de verspreiding van content

Eisma Content Marketing kan deze content geschikt maken voor verschillende kanalen en planningen maken wanneer en waar welke content gepubliceerd wordt. Wij helpen je met zowel het opstellen van een content kalender als met de uitvoering ervan.

Een e-mailcampagne opzetten met nieuwsbrieven in de gewenste huisstijl? Geen probleem. Jouw social media beheren en vullen met relevante updates? Wij doen niets liever. Artikelen herschrijven voor jouw website? Bij ons moet je zijn. Daarbij is het ook mogelijk om het bereik van Eisma in te zetten voor de verspreiding.

Wij kunnen uit jouw naam nieuwsbrieven versturen en de inhoud en vormgeving hiervan verzorgen. Ook vullen we de socials van jouw merk met de content die we hiervoor klaarzetten.

Verbeteren van je online vindbaarheid

Ook hebben we met onze online marketingpartner een programma ontwikkeld om je te helpen met je online vindbaarheid. Dit doen we door te starten met het opstellen van een zoekwoorden- en vindbaarheidsanalyse. Hierin nemen we natuurlijk ook de voor jou belangrijkste concurrenten mee. Vervolgens maken we van jouw meest belangrijke zoekwoorden landingspagina’s, die we gaan optimaliseren. Maandelijks analyseren we de presentaties van deze landingspagina’s en sturen we bij. Om onze 9 stappen naar online vindbaarheid te bekijken, kun je deze infographic bekijken.

Bereik in de specifieke B-to-B sectoren

Onze vakbladen en online platforms zijn sterke merken binnen verschillende markten. Zo kunnen wij bereik creëren buiten jouw eigen relaties om. Op deze manier zijn wij naast partner in contentstrategie en -creatie ook partner in contentdistributie. Wil je weten in welke sectoren de Eisma Media Groep sterk vertegenwoordigd is, kijk dan op onze website Adverteren bij Eisma.

Gratis e-book over content distributie

Wil je meer lezen over de distributie van content? Lees dan hier ons e-book.

Verder praten?

Wil je meer weten hoe Eisma Content Marketing je verder kan helpen met de verspreiding van je content, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *