Ga naar hoofdinhoud

Webinarondersteuning in 3 smaken

Dat Eisma Content Marketing voor haar klanten regelmatig webinars van a tot z verzorgt, dat wist je ongetwijfeld al. Maar wist je ook dat we drie soorten webinars aanbieden? De manieren waarop wij je kunnen helpen, zijn de volgende:

1: Promotie

Je hebt je eigen verhaal klaar en wilt je webinar gaan promoten. Wij kunnen daarbij helpen. We werven kijkers voor je via e-mailings en onze relevante vakinformatie-websites. Daarnaast bieden we een goed platform om het webinar uit te zenden. Dit betekent dat wij jouw webinar ingeframed op een relevante, branchegerelateerde Eisma-site plaatsen.

2: Promotie en techniek

Je hebt je verhaal klaar, maar je weet niet goed hoe je dit kunt uitzenden en hoe je kijkers kunt werven. In dat geval kunnen we je helpen met zowel de promotie als de technische ondersteuning. Wat houdt dat in? Wij leveren de techniek via ons webinar platform en zorgen voor de inrichting hiervan. Daarnaast geven we presentatietips en zorgen voor een repetitie.

De werving verzorgen we via een relevantie websites en onze nieuwsbrieven, voorafgaand aan het webinar. Na het webinar sturen we een terugkijklink. Na afloop krijg je namen en mailadressen van alle aanmelders om op te volgen.

3: Webinar uitgebreid

Wil je volledig ontzorgd worden van werving tot uitzending en ga je voor een uiterst professionele uitstraling? Dan is onze derde optie iets voor jou. We helpen bij het werven en bij de techniek en gaan samen met je aan de slag met jouw verhaal. Een Eisma-redacteur bereidt dit samen met je voor en begeleidt ook het webinar zelf. Als er meerdere sprekers zijn, bereiden we ook met hen het verhaal voor.

Bij deze optie bieden wij een professionele studio aan met een op maat gemaakte uitstraling, met moderatoren die binnenkomende vragen beantwoorden of doorzetten naar de uitzending, die zo’n 60 minuten duurt. Het maximum aantal kijkers is 2000 en na afloop ontvang je een lijst met alle namen en mailadressen van alle registraties en de kijkers.

Alle mogelijkheden op een rijtje:

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Studio Eisma via 088-29 44 900 of studio@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.