Ga naar hoofdinhoud

3 voordelen van animaties

Een hoge informatiedichtheid én gewoon leuk om te kijken: animaties zijn een populair format. Met bewegend beeld illustreer je complexe zaken en omvangrijke projecten. Maar een animatie biedt nog meer voordelen. Wij zetten 3 voordelen van animaties voor je op een rij.

Voordeel 1: altijd het juiste weer

Zul je net zien: ga jij na weken voorbereiding die toffe video opnemen op het dak van een museum, regent het pijpenstelen. Bij een animatie heb je dat probleem niet. Je zet de weersomstandigheden gewoon naar je eigen hand.

Voordeel 2: overal toegang

Paleis Huis ten Bosch, Antarctica, de maan. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een animatie over maken. En het mooie is: je hebt geen reistijd en de toegangspoorten zijn altijd geopend. Momentje, ik pak even mijn ruimtepak …

Voordeel 3: bijzondere omstandigheden

Een dwarsdoorsnede van een paard, een product dat nog niet op de markt is verschenen, microscopische bacteriën die niet opgewassen zijn tegen het oppervlak van een wand. Bij Eisma Content Marketing hebben we het allemaal al eens getekend, wanneer filmen onmogelijk was. Wil je een project van a tot z laten zien, zonder over een lange periode te moeten opnemen? Met een animatie kan het allemaal.

Heb je ook een leuk idee voor een animatie? Wij denken graag met je mee en toveren jouw idee om tot een professionele animatie die de kijker raakt. Bel ons gerust eens, vinden we leuk.

Joske Dik Eisma Content Marketing

Over

Joske Dik is content-journalist bij Eisma Content Marketing. Ze maakt onder andere videoproducties, schrijft artikelen, bedenkt animatiescripts en begeleidt webinars.

Neem contact op met Joske Dik: Bel +31 88 29 44 700 of stuur een e-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *