Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsfilm Eisma Media Groep

Het leukste aan ons werk is misschien wel op hoeveel verschillende plekken wij komen. We mogen overal eens een kijkje in de keuken nemen. Sommige bedrijven beseffen zich niet eens hoe interessant dat eigenlijk is. Misschien heb je wel een bedrijf dat veevoer maakt, waar enorme hamermolens de ingrediënten vermalen en tot een klein brokje persen. Of je hebt een logistiek bedrijf waar het dag en nacht een komen en gaan van vrachtwagens is. Hartstikke interessant om eens te zien wat daar allemaal bij komt kijken.

Wat ook heel leuk is aan ons werk, is dat we voor al dit soort ondernemingen bedrijfsfilms mogen maken. Met een bedrijfsfilm kan je iedereen dat kijkje in de keuken bieden. Je kunt hen laten zien wat je doet, hoe je dat doet, maar vooral ook waarom je dat doet. Kortom, je vertelt hen het verhaal achter jouw bedrijf.

Bij ECM kregen we afgelopen zomer de opdracht van Eisma Media Groep om een bedrijfsfilm te maken ter ere van het 145-jarig bestaan. Gedurende die 145 jaar heeft Eisma namelijk heel wat verschillende bedrijven ondersteund om van hun onderneming een succesverhaal te maken. In de video volgen we een journalist die op pad gaat langs enkele van die professionals.

Wil je ook een bedrijfsfilm laten maken? We komen graag eens bij jou een kijkje in de keuken nemen.

Joske Dik Eisma Content Marketing

Over

Joske Dik is content-journalist bij Eisma Content Marketing. Ze maakt onder andere videoproducties, schrijft artikelen, bedenkt animatiescripts en begeleidt webinars.

Neem contact op met Joske Dik: Bel +31 88 29 44 700 of stuur een e-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *